вторник, 17 май 2011 г.

ФИЛМИ отновооооооо

Нилоу! Как сте, народе мой?? Аз съм си екстра, както обикновено. Преди някъде няколко часа, се прибрах от киното. Както ви казах вчера, днеска ходих да гледам "Бързи и яростни 5: Удар в Рио".  Много готин филм, бих искала пак да го гледам. Имаше много хубави сцени, маше и забавни и плашещи и изненадващи, абе имаше от всичко. И най ми хареса неочаквания финал. Ти очакваш нещо, то не се случва, но в последствие разбираш, че се случва. Тези които са гледали филма, могат да ме разберат. Та останах доволнаа. В четвъртък смятам да гледам "Ергени за седмица". Ако някой го е гледал, моля да ми напише хубав ли е.

В момента с А се възмущаваме на идитията на българския народ, или по-точно някой индивиди, от мъжки пол. (нямам нищо против вас, скъпи момчета и мъже, но има някои от вас, които са непоносими кретени) Не може ти да се опитваш да се държиш нормално с някой, с който си мислиш, че сте приятели и той да се държи с теб ужаснооо глупаво и кретенски. Просто нямам думииииии................................................... Но не е моя работа да се бъркам в тези неща, а и вас сигурно не ви интересуват проблемите ни с А.
Такааа сега ще ви занимая с нещо по-забавно или поне ще се опитам. Оххх просто нямам търпение да стане утре и да имам рожден ден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ооо с нетърпение го очаквам, а като мине ще чакам да дойде следващия. И така всеки път............до края на света!! Оооо и "Карибски пирати 4: В непознати води", очаквам много. Само дано и тука действието да не се развива в Рио, щото тогава ще се гръмнааа!!!

А това е един от любимите моменти във филма. Когато Джак Спароу тича. Е няма такъв човек, простооооо тича У Н И К А Л Н О!!!!!!!! А между другото нещо ми става и не мога да пиша както трябва за това спирам. Измислям ви поговорката и ви казвам чаооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
                                           xoxo turuduru




Няма коментари:

Публикуване на коментар